Известие

Collapse
No announcement yet.

Не пали

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не пали

Здравейте колеги имам проблем с паленето на 146 Боксер.До бензиновата помпа не ми стига ток, до релето за бензиновата помпа също. Пробвах бензиновата помпа с директна връзка към акумулатора и си работи, бензин има всичко е наред само където няма ток. Смених релето, всякакви бушони сменявах и пак не иска. Възможно ли е да е нещо от алармата, защото преди ми беше станало така, закарах я на сервиз и ми казаха, че е от алармата, оправиха я и казаха, че повече няма да има проблем. Възможно ли е да е пак това и как да го оправя. Някакви идеи ?
    Alfa Romeo 146 1.6

Първоначално публикувано от kiky_7 Покажи съобщение
    Здравейте колеги имам проблем с паленето на 146 Боксер.До бензиновата помпа не ми стига ток, до релето за бензиновата помпа също. Пробвах бензиновата помпа с директна връзка към акумулатора и си работи, бензин има всичко е наред само където няма ток. Смених релето, всякакви бушони сменявах и пак не иска. Възможно ли е да е нещо от алармата, защото преди ми беше станало така, закарах я на сервиз и ми казаха, че е от алармата, оправиха я и казаха, че повече няма да има проблем. Възможно ли е да е пак това и как да го оправя. Някакви идеи ?
    възможно е ! там под седалкта имаше и някакъв бутон провери и него !
    155 осем хиляди клапана 16 вериги
    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

А дали, ако откача алармата от акумулатора ще има някакви промени?
      Alfa Romeo 146 1.6

Comment

А дали, ако откача алармата от акумулатора ще има някакви промени?
        по принцип ако се е ушашкала нещо от студа . даа! , може и да има изключиго там за 10 на мин. успех колега
        155 осем хиляди клапана 16 вериги
        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Мерси колега сега ще ходя да пробвам.
          Alfa Romeo 146 1.6

Comment

Първо пробвай да натиснеш бутона под седалката
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
              Първо пробвай да натиснеш бутона под седалката
              А как да разбера дали бутона е натиснат вече, защото преди да пиша в форума го цъках цъках .
              Alfa Romeo 146 1.6

Comment

Може малко странно да прозвучи ама ел. стъклата бачкат ли ти? Че на моя 1.3 боксер сума ти майстори се чудиха що не пали докато накрая сам си разбрах, че фабричния имобилайзер (ALFA CODE) и ел. дажмовете се захранват през един и същи плюсов кабел, който се беше попрецакал
                Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                Audi A4 1.9 TDI

Comment

А как да разбера дали бутона е натиснат вече, защото преди да пиша в форума го цъках цъках .
                  Бутонът прекъсва масата на помпата, ако е натиснат ще имаш маса
                  А като захраните помпата директно, колата пали ли? Пробвахте ли тоя вариант?
                  166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                  ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                    Бутонът прекъсва масата на помпата, ако е натиснат ще имаш маса
                    А като захраните помпата директно, колата пали ли? Пробвахте ли тоя вариант?
                    Пробвахме само върти пак не иска . Доколкото за имобилайзера го махнах преди време, пак неможех да запаля и се указа, че трябва да се прави, но аз направо им казах да го махат.
                    Alfa Romeo 146 1.6

Comment

Working...
                    X